کانون عکس انجمن سینمای جوانان اصفهان در راستای پرداختن به عکاسی مستند معاصر برگزار میکند.
در این کارگاه با تدقیق در رویکرد هنریِ عکاسی مستند، آن را از سایر رویکردهای عکاسی مستند (همچون عکاسی مستند اجتماعی و یا عکاسی مطبوعاتی)، بازشناخته و به نحوی روشنتر به آن خواهیم نگریست.
چرا که گمان می شود عدهی زیادی از عکاسان مستند، کار خود را تنها در بستری کاربردی-فرهنگی متصور می شوند و نه در مقامی زیباییشناسانه و هنری و اگر هم جز این بیاندیشند در آگاهی از زمینههای هنری رسانه عکاسی با مشکلاتی روبه رو می شوند.
این امر نه به خاطر فقدانِ منابع نظری عکاسی که بخشی از آن به دلیل ناکافی بودن روشهای تدریس عکاسی در دانشگاههایی است که روز به روز بر تعداد آنها افزوده می شود. در این کارگاه برآنیم تا از خلال تعریفهای پایهای و با ذکر نمونههایی برجسته از تاریخ عکاسی، بیش از پیش نگاه عکاسان مستند را به تحولات عکاسی مستند و به نقش خودِ عکاسان در فرایند کاریشان جلب کنیم و با بازگویی روشی پژوهشی در عکاسی مستند، زمینه ساز تحول در نگریستن به پدیدههای اطراف و در خوانشی معاصر باشیم.
این نشست روز چهارشنبه ۲۲ آذرماه ساعت۱۵:۳۰ الی ۱۸:۳۰ در نگارستان امام خمینی برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای ثبت نام عدد ۱ را به آی دی تلگرام @isfphotoclub ارسال کنید.
بهنام صدیقی، عکاس و مدرس عکاسی، دانشآموخته کارشناسی عکاسی در سال ۱۳۸۷ از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. او سابقه ی عکاسی مطبوعاتی، بین سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶ را نیز دارد. از صدیقی دو کتاب با عنوانهای «اکباتان، غرب تهران» (۱۳۸۸- نشر ماه ریز-تهران) و «یادآوری» (۱۳۹۳- نشر موتوبوکز-لندن) منتشر شده است. آخرین نمایشگاه های انفرادی صدیقی با عنوانهای «تعطیلات» در گالری راه ابریشم تهران (۱۳۹۳) و «یادآوری» در گالری ShowRoom لندن (۱۳۹۳) برگزار شده است. او از سال ۱۳۸۸ به تدریس عکاسی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی هنری پرداخته است و هم اکنون به عنوان مدرس با موسسههای «عکاسی حرفهای» و «شیدنگار» و همچنین به عنوان دبیر عکس با مجله فرهنگی-هنری «آنگاه» همکاری می کند. صدیقی در سال ۱۳۹۲ برنده جایزه هنر معاصر ایران از بنیاد MOP شد و از آخرین فعالیتهای حرفهای او میتوان به کیوریتوری نمایشگاهی با عنوان «این ما هستیم، نه آنها» با حضور بیست عکاس مستند ایرانی (مهر ماه ۱۳۹۶-گالری آریانا) نام برد.