نمایشگاه «افسردگی عمیق تر» با ۲۳۷ شرکت کننده ایرانی از سراسر ایران و ۱۴ شرکت کننده از کشور های آلمان، برزیل، ترکیه، نیجریه، ژاپن،کانادا، سوئد، آمریکا، فرانسه،کامبوج، استرالیا و انگلستان، دو هفته اول تیر ماه در چهار نگارخانه تهران، طراحان آزاد،آتبین و زنگار به نمایش در خواهد آمد.
افسردگی عمیق تر تلاشی است برای تجربه جمعی هنر معاصر و تبادل ایده ها در باره پدیدهای که به ظاهر بسیار سیاه می نماید، اما چنین نیست.
نخستین تجربه نمایشگاهی بزرگ و مستقل از این دست، به همت سایت پارکینگالری در زمستان ۸۳ و با همکاری دو نگارخانه طراحان آزاد و آتبین، با شرکت ۴۵ هنرمند ایرانی و خارجی برگزار شد با توجه به استقبال خوبی که از آن شد، نسخه اینترنتی آن در فروردین ۸۴ بروی سایت قرار گرفت. نمایشگاه نخست بر آن بود که تعامل انسان را با پدیده افسردگی و نیز ارتباط آن با خلق اثر هنری را محک بزند، به عبارتی به هنر، به مثابه راه نجات از افسردگی و به افسردگی، به مثابه موتور خلاقیت بپردازد.
پارکینگالری با تجربیات نمایشگاه دوسال قبل و با هدف برگزاری نمایشگاهی که گروه بزرگ تری را به مشارکت وادارد، فراخوانی را در بهمن ماه سال گذشته منتشر کرد و از هنرمندان ایرانی و خارجی در بخش های ویدئو، صدا، چیدمان، اجرا، عکاسی، تایپوگرافی، ادبیات، تصویرسازی و نقاشی دعوت بهعمل آورد تا ایده ها و آثارشان برای نمایشگاهی در تابستان هشتاد وپنج ارسال دارند. تا پایان یافتن مهلت ارسال آثار بیش از ۳۰۰ اثر به دبیرخانه نمایشگاه رسید.
گروه برگزار کننده در انتخاب و گزینش آثار تا جای ممکن آزاد عمل کرده و سعی بر آن داشته تا نمایشگاه فرصتی باشد برای به اشتراک گذاردن ایده های متنوع و حتی در مواردی متضاد، تا بی دستکاری، برشی از آنچه به دبیرخانه رسیده است را برای نمایش ارائه دهد، بی آنکه تنها به بهترین ها را اجازه حضور داده باشد، لذا تعدادی از آثار به عنوان یک اثر واحد مطرح نشدهاند بلکه سعی شده است تا در رابطه با آثار دیگر به نمایش در آیند و گفتگوی بینابینشان ترکیبی نو بسازد.
روز جمعه دوم تیر ماه بخش های ویدئو، صدا و چیدمان در نگارخانهطراحانآزاد و بخش تصویرسازی و نقاشی در نگارخانهآتبینگشایش می یابد ، شنبه سوم تیر ماه نیز در نگارخانهتهران شاهد افتتاح نمایشگاه عکاسی، تایپوگرافی و چیدمان خواهیم بود و نگارخانه زنگار در روز پنجشنبه هشتم تیرماه میزبان بخش پرفورمانس خواهد بود. نمایشگاه ها تا چهاردهم تیر ماه ادامه خواهند داشت. متن های کوتاه رسیده به نمایشگاه نیز در کاتالوگی که به همین منظور تهیه شده ارائه خواهند شد و نیز بهصورت آثار تایپوگرافی ارائه خواهند شد.
دبیر نمایشگاه: امیرعلی قاسمی
طراح گرافیک نمایشگاه: بهراد جوانبخت
———————————————–
نگارخانه طراحان آزاد / دوم تا چهاردهم تیرماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج / از ساعت شانزده تا بیست
گشایش از ساعت شانزده تا بیست
تهران، میدان گلها، میدان سلماس، شماره چهل و یک / تلفن ۸۸۰۰۸۶۷۶
نگارخانه آتبین / دوم تا سیزدهم تیرماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج/ از ساعت شانزده تا بیست/
گشایش از ساعت هجده تا بیست و دو/
تهران، خیابان ولی عصر، پایین تر از چهارراه پارک وی، کوچه خاکزاد، شماره دوازده + یک /
تلفن : ۲۲۰۱۷۷۶۱
نگارخانه تهران / سوم تا چهاردهم تیرماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج/ شنبه تا چهارشنبه از ساعت چهارده تا بیست / جمعه از ساعت شانزده تا بیست/ گشایش از ساعت هفده تا بیست/
تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، ضلع شرقی دانشگاه تهران/ تلفن : ۶۱۱۱۲۴۹۵ / ۶۶۴۱۰۹۵۹
نگارخانه زنگار/ هشتم تا چهاردهم تیرماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج/ از ساعت شانزده تا بیست و یک/ گشایش از ساعت هجده تا بیست و یک /
تهران، بلوار آفریقا، بالاتر از میرداماد، بلوار مینا، شماره نوزده، طبقه اول، واحد پنج
تلفن: ۸۸۷۷۱۲۷۲
نگارخانه های طراحان آزاد، آتبین و تهران پنجشنبه هشتم تیر تعطیل است.
با همکاری " شرکت مشاور طراح مدیا " و " سری کتاب های شروین "