در این نمایشگاه ۸ عکس درابعاد ۵۰×۷۵ سانتیمتر ارایه شده است.
سنجری در سال ۱۳۸۴ تحصیل در رشته گرافیک در دانشگاه الزهرا را آغاز کرده و در مدت تحصیل از واحدهای عکاسی گوهر دشتی و غزاله هدایت بهره برده است، او سپس دورههای نظری عکاسی را نزد یحیی دهقانپور و حمید سوری گذرانده و در پروژه یاد بودی برای امروز علیرضا فانی (که سال گذشته در گالری خاک به نمایش در آمد) به عنوان دستیار حضور داشته است.
بزرگداشتی برای پایان
یادداشتی بر عکسهای ستاره سنجری
«بزرگداشت مرگ که در این مرز و بوم بزرگترش میداریم، همواره با مراسمی پر هزینه و فاخر همراه است؛ مراسمی آیینی و فرهنگی که گاهی مرزهایی مبهم با خرافه پیدا میکند. چنان پرشکوه برگزار میشود که گویی مردگان عزیزتر از زندگان و مرگ پیشتر از زندگی است. شاید اینها، بهایی باشد که برای انکارِ پایان میپردازیم.
عکسهای این مجموعه در نگاه اول از جاذبهای دیداری برخوردار است، نورپردازی، ترکیب بندی و ارایهای فاخر که نگاهمان را نگاه میدارد و وامیداردمان به دیدن. از پس دیدن است که خوانش و دریافت ایده یک تصویر آغاز میشود و این اهمیت زیبایی تصویر را دو چندان میکند.
این عکسها دورهای از تاریخ هنر را به یادمان میآورد، هرچند برخی از آنها فاقد ارجاعی مستقیم به اثری مشخص باشند، همگی این ویژگی را دارند که ما را به جایی در گذشته ببرند. در لایه بعدی اما عنصر نامانوس جلب توجه میکند، چیزی مستهلک و در تضاد با سرزندگیِ کلِ تصویر که عکسها را از یک بازسازی صرف جدا میکند، ما را از گذشته به حال میآورد و به تامل فرا میخواند.
از ویژگیهای عکاسی این است که میتواند زمان را در خود حبس کند، تصویرِ چیزی را جاودانه کند و در تلاشی بیفرجام بکوشد تا پایان را انکار کند. هنرمند اما در این مجموعه، پایانهایی کم اهمیت را تصویر میکند و فانی بودن را که فرجامیست ناگزیر، جاودانگی را با کنایهای طنزآلود به بازی میگیرد و بزرگداشتی باشکوه برای پایان، برگزار میکند.»
علیرضا فانی
این نمایشگاه تا ۳ اردیبهشت برپاست و علاقه مندان میتوانند هر روز (غیر از شنبهها) از ساعت ۱۱ تا ۲۰ از این نمایشگاه دیدن کنند
گالری آن، ونک، خیابان سئول، شماره ۴۰