نخستین جشنواره ملی عکس آبی در کیش با همت و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و اداره محیط زیست و با حضور هیئت داوران شامل رامین اردستانی، بهزاد فراهانچی، سید علی جبلی، سید حسین تهوّری، غوغا بیات و مریم محمدی در مرکز بوم شناسی کیش برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، پس از بررسی عکسهای ارسال شده عکاسان سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره با رای و نظر نهایی هیئت داوران ۲۳ اثر به مرحله نهایی راه یافتند که در مجموع ۳ اثر حائز کسب رتبه های اول تا سوم شدند و دو جایزه ویژه نیز تعیین شد.
بر همین اساس، میثم رضایی، ماکان فریزندی و عرفان سامان فر به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند و حامد مهرابی و حمیدرضا بارگاهی جوایز ویژه این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
مریم محمدی رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: این نمایشگاه بخشی از «جشنواره ملی عکس آبی» است که با برگزاری مسابقه عکاسی تحت عنوان « محیط زیست و گونه های آبی خلیج فارس » آغاز شده است.
وی یادآور شد: در بخش جانبی این نمایشگاه، تجهیزات به روز عکسبرداری و فیلمبرداری زیر آب در مرکز بوم شناسی به نمایش عموم گذاشته می شود.
رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: یک بخش جانبی نیز با عنوان «محیط زیست دریا، جزیره کیش» در نظر گرفته شده که ویژه عکاسان جزیره کیش است و با نظر هیئت محترم داوران یک عکاس به عنوان استعداد برتر در این بخش معرفی خواهد شد.
محمدی ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزشی عکاسی زیر آب در پنج شنبه ۲ اسفند از ساعت ۹ تا ۱۲ و برپایی کارگاه آموزشی « حفاظت از مرجان ها» در جمعه ۳ اسفند از ساعت ۹ و تجلیل از برگزیدگان مسابقه عکاسی عکس آبی در عصر همین روز از دیگر برنامه های این جشنواره است.
گفتنی است «جشنواره ملی عکس آبی» با هدف فرهنگ سازی و آشنایی با زیبایی های محیط زیست دریایی و گونه های نادر آن، حفاظت بهینه از تنوع زیستی خلیج فارس و معرفی جذابیتهای اکوسیستم آبی خلیج فارس و آسیبهای محیط زیست دریایی فعالیت خود را آغاز کرده است.
گفتنی است، در پایان این مراسم نمایشگاه عکس آبی در مرکز پژوهشکده کیش با حضور سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح شد.