دومین سالانه‌ی عکس دانشگاه نیشابور به همت انجمن علمی، شورای سیاست گذاری، دانشجویان و اساتید رشته‌ی عکاسی در حال برگزاری است. در دومین دوره از سالانه‌ی عکس، به گفت‌وگو با هنرمندان، برگزاری نمایشگاه از آثار برگزیده دانشجویان کارشناسی و برگزاری نشست‌های تخصصی به صورت حضوری و مجازی می‌پردازیم. گروه اجرایی سالانه و دانشجویان این دانشگاه در تلا‌ش‌اند تا با تداوم برگزاری این رویداد در دانشگاه، سازنده‌ی ارتباطی مفید بین دانشجویان و جریان عکاسی در سایر دانشگاه‌ها و شهرها باشند. آثار برگزیدگان هیئت داوری، هفته‌‌ی دوم دی ماه در گالری آتیه‌ی شهر نیشابور به نمایش گذاشته خواهند شد. هیئت داوران این دوره‌از سالانه‌ را مهرداد افسری، پرنیان فردوسی و مهرداد میرزایی تشکیل می‌دهند.

مهرداد افسری
عکاس، ویدیوآرتیست، مستندساز و ناشر (نشر حرفه:هنرمند)
متولد ۱۳۵۶ در خوی

افسری مدرک کارشناسی عکاسی خود را در سال ۱۳۷۹ و کارشناسی‌ارشد عکاسی‌شان را در سال ۱۳۸۵ از دانشگاه هنر تهران دریافت کرده است. کارهای او در موزه‌ها و مجموعه‌هاى متعددى نگهدارى مى‌شود. آثار این هنرمند بیشتر دارای رویکردهای هنری، مفهومی، و هستی‌شناختی است. او ۱۹ سال استاد دانشگاه‌های هنر ایران و از سال ۱۳۸۲ عضو افتخاری انجمن هنرمندان ایران است. از سال ۱۳۷۹ تاکنون ۱۶ نمایشگاه انفرادی در گالری‌های مختلف برگزار کرده است. آثار افسری در بیش از یکصد نمایشگاه بین‌المللی در کشورهای مختلفی چون آلمان، آمریکا، کانادا، امارات، لیتوانی، اسپانیا، ایتالیا، اسلوونی، ترکیه، گرجستان، فرانسه، انگلستان، نروژ، چین، از جمله در بینال ونیز، پاریس فتو، فتو لندن، هنر معاصر استانبول، موزه کویینز آمریکا، موزه لاکما آمریکا، موزه هنرهای معاصر ونکوور و تورنتوی کانادا، موزه هنرهای معاصر گرجستان، دانشگاه وست‌منیستر لندن، موزه ملی رینا صوفیا اسپانیا، موزه ی طراحی و معماری موا لیوبلیانا، اسلوونی و غیره به نمایش درآمده است. مهرداد افسری برنده‌ی جوایز متعددی در جشنواره‌های هنری داخلی و‌ خارجی از جمله برنده‌‌ی گرنت و اقامت هنری «تهران یک مایل مربع » بنیاد هنری ویزیتینگ آرت در لندن انگلستان، برنده‌ی گرنت و جایزه اقامتی «پل هُنرى» بنیاد بین‌المللی هنر وهنرمندان در واشنگتن و نیویورک آمریکا و برگزیده اول دهمین دوسالانه عکس ایران بوده است. داوری و سخنرانی در جشنواره‌ها و سمینار‌های متعدد هنری داخلی ‌وخارجی و کیوریتوری چندین نمایشگاه و برگزارى کارگاه‌های مختلف در زمینه‌ى عکاسى و هنر و فلسفه از دیگر فعالیت‌های اوست. همچنین آثار و مقاله‌هاى افسری در نشریات متعدد داخلى و بین‌المللى به چاپ رسیده است. از کتاب‌های او می‌‌توان به “۱۳۷۸۱۳۹۸(مجموعه آثار)” “چهل”،”هرآنچه که دیگر نیست” و “چشم ۳۸” اشاره کرد.

پرنیان فردوسی
عکاس و پژوهشگر عکاسی
متولد ۱۳۶۴ در تهران

پرنیان فردوسی متولد ۱۳۶۴ تهران است. او مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۸۹ در رشته عکاسی از دانشگاه تهران دریافت کرد و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته عکاسی با گرایش فرهنگ‌های شهری از دانشگاه گلداسمیتز لندن اخذ نمود. تحصیلات دانشگاهی او در مقطع کارشناسی‌ارشد که همراه با مطالعات جامعه‌شناختی بود، به او دانش و تجربه زیادی در زمینه مطالعات تصویری بخشید. فعالیت حرفه‌ای پرنیان فردوسی همزمان با تحصیل در مقطع دکترا و تدریس در رشته‌های تئوری عکاسی، تاریخ و تئوری هنر در دانشگاه‌های لندن ادامه یافت. او از سال ۲۰۱۲  در کنفرانس‌های دانشگاهی متعددی شرکت کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به دانشگاه سنت اندروز در اسکاتلند و دانشگاه آلتو در فنلاند اشاره کرد. پرنیان فردوسی همچنین در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۶ موفق به کسب جوایز رقابت‌های هنری در سوئیس و آلمان شد. وی در سال ۲۰۲۰ جایزه‌ی «چیس» را برای شرکت در یک پروژه بین‌المللی در ایتالیا از سوی بریتانیا کسب کرد.

مهرداد میرزایی
هنرمند و پژوهشگر عکاسی
متولد ۱۳۶۹

مهرداد میرزایی متولد ۱۳۶۹، ھنرمند تصویربنیان، پژوھشگر و کیوریتور ایرانی، مقیم ایالات متحده است. او به بازخوانی تصاویر در بستر سیاسی اجتماعی علاقه‌مند بوده و با تکیه بر ظرفیت‌های تصاویر در روایت‌های تاریخی، به مطالعه‌ی بایگانی‌ھا، بازخوانی عکس‌ها و روش‌های ھنری جایگزین می‌پردازد. آثار او رابطه‌ی پیچیده میان تاریخ، تصویر تاریخی و روایت را بررسی می‌کند. در سال‌های اخیر، تمرکز او بر تصاویر و بایگانی‌ھایی بوده که به عمد ناپدید یا نابود شده‌اند. میرزایی ھمچنین مشغول به پژوھش در مورد تاریخ عکاسی ایران بوده و یکی از پایه‌گذاران پروژه‌ی بایگانی محور و پژوھشی «تصویر» است.

طراح گرافیک کاور خبر: زکیه محمد میرزایی