موضوع اصلی کارهایی که در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است زن در جوامع امروزی کشورهای خاورمیانه است. نیوشا توکلیان، عکاس ایرانی، هم یکی از عکاسانیست که در این نمایشگاه حضور دارد. ۱۳ عکاس زن دیگر از کشورهای بحرین، لبنان، فلسطین، مصر، امارات، یمن، مراکش و اردن به همراه نیوشا توکلیان از ایران با ارائهی آثار خود در این نمایشگاه، که تا ۱۱ اردیبهشتماه جاری ادامه خواهد داشت، سعی دارند تصویری امروزی و منطبق با واقعیت از زندگی و فعالیتهای مختلف زنان در جوامع معاصر خاورمیانه به دست دهند. نیوشا توکلیان در این نمایشگاه تعدادی از تازهترین عکسهای خود از مجموعهی «گوش کن» را برای این نمایشگاه ارائه کرده است. این مجموعه پیش از این و در آذرماه ۸۹ در قالب نمایشگاه انفرادی او در گالری آران به نمایش درآمده بود با این تفاوت که او اینبار در برخی از عکسها از خط فارسی به عنوان المانی تصویری استفاده کرده است.
با وقوع انقلابها و ناآرامیهای اجتماعی موسوم به «بهار عربی» که تاکنون بسیاری از کشورهای عربی خاورمیانه را درگیر خود کرده است مخاطبان و رسانهها بیش از پیش خواهان ارائهی تصویری از جلوههای گوناگون زندگی روزمره و به ویژه وضعیت زنان و نقش اجتماعی آنها در این بخش از جهان هستند. شایان ذکر است؛ توکل کرمان، فعال سیاسی و روزنامهنگار یمنی ۳۳ ساله، که یکی از سه برندهی مشترک جایزهی صلح نوبل سال ۲۰۱۱ و نخستین زن عربی که این جایزه را برده، یادداشتی برای این نمایشگاه نوشته و در آن بر اهمیت نقش زنان در دگرگونیهای اخیر خاورمیانه و حرکت جوامع عربی به سمت آزادی و رفاه تاکید کرده است.
نیوشا توکلیان که به تازگی عکسهای خود با موضوع حج را در قالب نمایشگاه بزرگی با عنوان «حج: سفری به قلب اسلام» در موزهی ملی بریتانیا در لندن به نمایش گذاشته بود، کار عکاسی را از ۱۶ سالگی آغاز کرده و آن را به صورت تجربی یاد گرفته است. وی تاکنون علاوه بر ایران در عراق، لبنان، پاکستان، عربستان، سوریه و یمن از جلوههای مختلف زندگی روزمره، جنگها و بلایای طبیعی عکاسی کرده است. نیوشا توکلیان که بیشتر بر روی موضوعات مرتبط با زنان تمرکز دارد، تاکنون جوایز مختلفی از جمله «جایزهی عکاسی کاوه گلستان» و «جایزهی مجلهی نشنال جئوگرافیک» را از آن خود کرده و آثارش در نمایشگاههای داخلی و خارجی زیادی به نمایش درآمدهاند.