نمایشگاهی از تازه‌ترین پروژهٔ عکاسی بهنام صدیقی با عنوان «یادآوری» از دوشنبه ۱۷ شهریورماه ۹۳ با همکاری بنیاد دلفینا در لندن برپا می‌شود. 

    بهنام صدیقی که پیش از این موفق به کسب سومین جایزهٔ MOP CAP شده بود این امکان را به دست آورد تا به عنوان جایزه اقامت از رایگان (رزیدنسی) به مدت سه ماه در بنیاد دلفینای لندن و امکان همکاری برای انجام یک پروژه هنری زیر نظر Doreen Mende، تئوریسین و کیوریتور آلمانی مقیم لندن، به مدت یکسال و برپایی نمایشگاهی انفرادی از این پروژه در لندن برخوردار شود. 
 
   این نمایشگاه حاصل همکاری ۸ ماههٔ  بهنام صدیقی با Doreen Mende است و در آن ۸ عکس در ابعاد ۱۲۰×۱۵۰ سانتیمتر به نمایش درمی‌آید و در کنار هر عکس هم یک ویدئو روی تبلتی ۱۰ اینچی نمایش داده می‌شود. علاوه بر این یک ویدئوی دیگر هم با عنوان «اتاق تاریک» روی دیوار نمایش داده می‌شود. زمان نمایش ویدئوی کنار عکس‌ها هر کدام ۳ تا ۵ دقیقه و ویدئوی «اتاق تاریک» هم ۸ دقیقه است. 

    بهنام صدیقی در استیتمنت این مجموعه می‌نویسد: «این پروژه تلاشی است برای دوباره نگاه کردن به عکس‌های پروفایل افراد در فیسبوک؛ از طریق دوباره‌سازی پرتره‌هایی که صاحبانشان را در میان بی‌شمار عکس دیگر گم کرده‌اند؛ عکس‌هایی که به نظر می‌رسد شخصی را که می‌نمایانند و همهٔ آنچه که آن شخص را به واسطهٔ یک تصویر معمولا سردستی می‌سازد، در خود پنهان کرده‌اند. 

   این پنهان‌کاری نه فقط به دلیل تصاویر بی‌شمار و زمان اندک برای دیدنشان که به خاطر خواست زایدالوصف شخص در عکس، برای نمایش حس و حالی از بودن نیز است؛ آنها می‌خواهند باشند؛ در کسری از ثانیه و یا چند ثانیه بیشتر. شاید این‌گونه وجودشان را گوشزد می‌کنند؛ وجودی که در بخشی از زمان، زوایایی پنهان و ناگفته را به اشتراک می‌گذارد. 

    با این رویکرد کار اصلی من نوسازی این پرتره‌ها از راه ملاقات حضوری با اشخاص در محل اصلی ثبت عکس‌ها؛ همراه با تمرکز بر اشخاص و جزئیات در برگیرندهٔ فضای شخصیشان است. جزئیاتی که اینجا بیشتر در عکس می‌گنجند و این بار به واسطهٔ عکاسی آنالوگ و یک دوربین ویوکمرای ۴در۵ اینچ در ابعادی گسترده‌تر و در دنیای حقیقی بر روی دیوار رویت می‌شوند. این عکس‌ها همچون سر نخی از یک ماجرا سعی دارند ما را به هویت تغییر یافتهٔ ما در عصر دیجیتال وصل کنند، نه اینکه آن را آشکار کنند. اینجا آشکارگی در یادآوری گم‌گشتگی است.» 

   طبق اعلام دست‌اندرکاران نمایشگاه تا ۲۲ شهریورماه برپا خواهد بود و نشستی با حضور بهنام صدیقی، Doreen Mende و همچنین مدیر هنری موسسهٔ مجیک آو پرشیا (MOP) برای ۲۰ شهریورماه جاری در محل نمایشگاه برنامه‌ریزی شده است. 
 
    بهنام صدیقی متولد ۱۳۵۸ در ساری و دانش‌آموختهٔ مقطع کار‌شناسی «عکاسی» از دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال ۸۷ است. عکاسی منظرهٔ شهری و پرتره‌های محیطی مستند دو گونه‌ای هستند که بیشتر کارهای او را شامل می‌شوند. وی همچنین سابقهٔ ۵ سال عکاسی مطبوعاتی و همچنین تدریس عکاسی را نیز در کارنامه کاری خود دارد. نشر «ماه‌ریز» در سال ۸۸ مجموعه عکسی از او با نام «اکباتان، غرب تهران» را در قالب سری کتاب‌های «چشم» (شماره ۲۹) چاپ کرده است.